Höbodakött

Höbodakött - en växande del av ett entreprenöskap..

Loe Önnered: Kombinationen av småskalig produktion i generationernas spår och mer moderna sysslor i akademi och media är perfekt...

Höbodakött är en del av Höboda Gård och konsult, som drivs av Loe Önnered med bakgrund som journalist, universitetslärre och bonde i sjunde generationen.

Utöver köttproduktionen bedrivs det på Höboda gård ett aktivt certifierat skogsbruk samt jakt och fiske som utarrenderas. 

 

Loe Önnered

Erfarenhet från 18 år som dagtidnings- och nyhetsbyråjournalist med huvudsakliga bevakningsområden ekonomi och politik. Bevakat börsbolag och departement (Nyhetsbyrån Direkt). Redaktör och projektledare Affärs-Kuriren (Eskilstuna-Kuriren). Ansvarig för utbildningsprogrammet Informationssökning och omvärldsanalys och chef för avdelningen Informationsdesign inom Mälardalens högskola. Undervisat i Informationssökning och omvärldsanalys samt i projektledning.